SLO | ENG
+386 (0)7 30 68 400

NIRVANA MOTOR


- več kot počitek
- udobje s pritiskom na gumb
- za vgradnjo ne potrebujete
  dodatnega prostora


LASTNOSTI
Možnost dviga vzglavja in vznožja s pomočjo motorja
Posebni sloj na letvicah predstavlja dodatno zaščito proti umazaniji in vlagi
Regulatorji trdote v ledvenem predelu
Elastične kape segajo do zunanjega roba vzdolžne letve


TEHNIČNI
PODATKI

Višina podnice
9 cm
Število letvic
26/28
Material letvic
breza
Material zaščite
dekor
folija
Dobavljive dimenzije
90 x 200 cm


GARANCIJA
2 leti od datuma nakupa
Garancija velja z računom

CENA
Pošlji povpraševanje

Skupaj z našim dolgoletnim znanjem smo razvili prav posebno podnico Nirvana Motor, ki z ravnim motorjem omogoča uporabnikom, da podnico vgradijo tudi v obstoječe postelje, ki vključujejo predale ali različne pregrade. 

Nova serija podnic izstopa s svojim motorjem, ki za vgradnjo ne potrebuje dodatnega prostora pod posteljo. S tem predstavlja najboljšo rešitev za obstoječe postelje z vgrajenimi predali, prečnimi in vzdolžnimi pregradami ali drugimi konstrukcijskimi ovirami, ki so do sedaj onemogočale vgradnjo motorne podnice ali so zahtevale predelavo posteljnih okvirjev.

Prav tako pa prilagoditev podnice nudi enkratno sproščujoče počutje tudi vašim nogam. Uporabo podnice predlagamo za ležišča z enojno vzmetnico.
Podnica NIRVANA MOTOR


Prav s posebnim ravnim motorjem omogoča tudi vgradnjo v novejše, nižje postelje, ki do sedaj niso imele možnosti motoriziranega dviga in prilagoditve željam uporabnikov.

 
USTREZNOST STANDARDOV IN NORMATIVOV


Vsi naši modeli so testirani in ustrezajo zahtevam standardov in normativnim dokumentom za pohištveno industrijo. Pri izdelavi uporabljamo les prve kvalitete. Tudi vsi ostali elementi, ki tvorijo končni izdelek, so skrbno izbrani in niso zdravju škodljivi.