SLO | ENG
+386 (0)7 30 68 400

Premium


- novo ležišče za močnejše ljudi
- dodatna zaščita in udobje
- primerno za vse vrste vzmetnic

LASTNOSTI
Več consko ležišče
Dodatno udobje in zaščita
Regulatorji trdote v ledvenem predelu
Elastične kape segajo do zunanjega roba vzdolžne letve


TEHNIČNI
PODATKI

Višina podnice
7cm
Število letvic
26/28
Material letvic
breza
Material zaščite
dekor
folija
Dobavljive dimenzije
80,90, 100, 120, 140 x 190/200 cm


GARANCIJA
2 leti od datuma nakupa
Garancija velja z računom

CENA
Pošlji povpraševanje


Premium ime in premium nosilnost, ki bo navdušila posameznike, ki želijo nadpovprečno nosilnost svoje podnice. S svojo višino bo prepričala tudi marsikatere uporabnike, ki želijo svojo obstoječo posteljo povišati in s tem lažje sestopati z ležišča.

Z uporabo posebnih ojačitev in materiala, lahko garantiramo nosilnost do kar 180kg. V ledvenem delu vam podnica ponuja tudi individualno nastavljivost za vaše potrebe. Uporabo podnice priporočamo za zakonske postelje ali za ležišča z enojno vzmetnico.

Priporočamo ga za zakonske postelje in ležišla z enojno vzmetnico.


Podnica PREMIUMZ uporabo posebnih ojačitev in materiala, lahko garantiramo nosilnost do kar 180kg. V ledvenem delu vam podnica ponuja tudi individualno nastavljivost za vaše potrebe. Uporabo podnice priporočamo za zakonske postelje ali za ležišča z enojno vzmetnico.

 
USTREZNOST STANDARDOV IN NORMATIVOV


Vsi naši modeli so testirani in ustrezajo zahtevam standardov in normativnim dokumentom za pohištveno industrijo. Pri izdelavi uporabljamo les prve kvalitete. Tudi vsi ostali elementi, ki tvorijo končni izdelek, so skrbno izbrani in niso zdravju škodljivi.